ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνια: 22/03/2015

Θέμα: Άθλιες και αστήρικτες οι καταγγελίες περί εμπορίας ζώων από φιλοζωικά σωματεία – Εξι αθωωτικές αποφάσεις

Για μια ακόμη φορά οι άθλιες, παρανοϊκές, ανόητες, αστήρικτες και ύποπτου τελικά σκοπού καταγγελίες του γνωστού παρακυκλώματος περί εμπορίας ζώων από τα φιλοζωικά σωματεία πέφτουν εκκωφαντικά στο κενό.

 

Τα ελληνικά δικαστήρια, όπως και στο παρελθόν, απορρίπτουν τις συκοφαντίες και αθωώνουν τους Έλληνες και άλλους Ευρωπαίους εθελοντές , οι οποίοι δεν θέλουν τα αδέσποτα να σκοτώνονται, δηλητηριάζονται, κακοποιούνται στους αφιλόξενους ελληνικούς δρόμους και μοχθούν για την υιοθεσία τους..

 

Εξι (6) δικαστικές αποφάσεις αθωωτικές και μια μόνο καταδικαστική και αυτή για έλλειψη νομιμοποιητικών εγγράφων για την οποία, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, την απόλυτη ευθύνη φέρει το ΥΠΑΑΤ και οι κτηνιατρικές του υπηρεσίες κατά των οποίων ήδη κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά εκ μέρους της Ομοσπονδίας μας.

 

Στο άμεσο διάστημα κατατίθενται και οι μηνυτήριες αναφορές κατά συγκεκριμενων προσώπων, ιστοσελίδων και του κίτρινου τύπου.

 

Η ασυλία τους, όπως ήδη έχουμε αναγγείλει, τελείωσε.

 

To oφείλουμε στα ιδια τα ζωα, που με καθε κοστος ψυχικό, σωματικό και οικονομικό προστατεύουμε και θα συνεχισουμε να το κάνουμε.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

 

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *