Please scroll down for English

Εθελοντές της «Ζωφόρος» μετά απο τηλεφώνημα συμπολίτη, εντόπισαν το σκελετωμένο ζώο, το οποίο αναζητούνταν για μέρες και περιφερόταν κοντά στις σχολές του Ο.Α.Ε.Δ.

Το ζώο που ονομάστηκε Ράφ, μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του κ. Ανδρέα Μπαντουβά όπου και έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να εντοπιστεί αν εκτός από την ασιτία πάσχει και από κάτι άλλο καθώς είναι εξαιρετικά σκελετωμένο.
Αξίζει να σημειωθεί όπως είναι φανερό και απο τις εικόνες, οτι το ζώο όταν πρωτοβρέθηκε ήταν ένα πλάσμα μόνο δέρμα και κόκκαλα.

Ευτυχώς οι εξετάσεις και τα τεστάκια για λεϊσμανίαση ή ερλιχεια βγήκαν αρνητικά και ο Ράφ παρ’όλη την κακοποίηση που υπέστη, είναι υγιής.

Δύο μήνες μετά ο Ράφ έχει μεταμορφωθεί σε έναν υπέροχο σκύλο, με καταπληκτικό χαρακτήρα, που ψάχνει τη δική του μόνιμη οικογένεια πιά και η οποία θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει όλα όσα υπέμεινε.
Είναι ένα πλάσμα τρυφερό, στοργικό, υπάκουο και παιχνιδιάρικο, που παρόλο το μέγεθος του είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του.
Τα πηγαίνει περίφημα με παιδιά και με άλλους σκύλους, ακόμα και του ίδιου φύλου. Παρ’ολο που θεωρείται μεγαλόσωμο σκυλί, στο παιχνίδι ξέρει να συμπεριφέρεται σαν μικρόσωμο, με πολύ τρυφερότητα. Είναι ιδανικός για διαμέρισμα, με την προυπόθεση όμως να υπάρχει η καθημερινή, απαραίτητη άσκηση, ώστε να εκτονώνει την ενέργειά του.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6987143536 ή 6979913007

Ηράκλειο Κρήτης

Δυστυχώς το χρέος των 144€ για τα έξοδα του Ράφ, ακόμα παραμένει.
Η «Ζωφόρος» κάνει έκκληση ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τις εξετάσεις και για την ειδική τροφή που χρειάστηκε, ώστε αυτό το πλάσμα να συνέλθει.

Alpha Bank: 788.00.2002.012128
IBAN GR31 0140 7880 7880 0200 2012 128
SWIFT CRBAGRAAXXX

Στέλνοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: zophoros@yahoo.gr, το όνομα σας, το ποσό δωρεάς και την διεύθυνση σας, σας αποστέλλουμε απόδειξη για έκπτωση στην φορολογική σας δήλωση.

Θα δοθεί με ότι ορίζει ο νόμος για τον νέο κηδεμόνα. Συμβόλαιο-υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας, προϋπόθεση μελλοντικής στείρωσης και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip σύμφωνα με το νόμο 4039/2012 (το κόστος για την τοποθέτηση microchip επιβαρύνει τον νέο κηδεμόνα).

Επιπλέον, με κάθε υιοθεσία σκύλου από το Φιλοζωικό Σωματείο ΖΩΦΟΡΟΣ, θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®.

Μεταφέρεται μέχρι Αθήνα εύκολα, μετά από επίσκεψη εθελοντή μας για συμβουλές και γνωριμία.

ZΩΦΟΡΟΣ
Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 221/17.3.09

Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, δείτε εδώ: Διαδικασία υιοθεσίας απο το σωματείο Ζωφόρος

Volunteers found the skinny animal wandering at the streets of Heraklion.

The stray dog, named Raf transferred to vet Dr. Andreas Bantouvas and he made all the necessary tests.

Fortunately, tests for leishmaniasis or erlicheia came out negative and Raf despite his situation was healthy.

After two months, Raf has been transformed into a beautiful dog with a wonderful character, seeking his forever family!
He is a loving creature!
He is a real family dog who loves kids and play with them!
Wonderful with other dogs.

Please contact me on 07843894092 or send me a message on my fb , if you are interested to adopt him.

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *