Με τη συμμετοχή της ΖΩΦΟΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ πραγματοποιείται την 4η Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή και ωρα 8.30 στην πλ.Ελευθερίας η Εκδήλωση “DOGS 15 – Aγαπαμε τα Ζωα και το δειχνουμε”.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο, πραγματοποιείται για 2η χρονιά το “Dogs 2015 – Αγαπάμε τα ζώα και το δείχνουμε”. Μια μοναδική βραδιά, αφιερωμένη στους πιστούς φίλους του ανθρώπου, στα σκυλιά.

H εκδήλωση οργανώνεται από τις «Επικοινωνίες Κρήτης Ε.Π.Ε. – Νεκτάριος Σερμάκης» και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Στόχος της είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σχέση του ανθρώπου με τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενημέρωση από ψυχολόγο, κτηνίατρο, εκπροσώπους των φιλοζωικών οργανώσεων, εκπροσώπους του Δήμου και του κυνοκομείου Ηρακλείου και άλλους ειδικούς.

Ενώ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα περιλαμβάνει εξέδρα, φωτισμό, προτζέκτορα, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε δεκάδες καλλωπισμένα σκυλιά από το Faidra’s Grooming, να τα παρουσιάζουν με χαρά οι ιδιοκτήτες τους στο κοινό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διατεθούν σκυλιά προς υιοθεσία και θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρουν τους για την απόκτησή τους.

Η εκδήλωση εμπλουτίζεται με χορευτικό πρόγραμμα Latin & Hip-Hop, ενώ τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, θα έχουν οι μουσικοί παραγωγοί του ράδιο «Ρυθμός 104,5»

Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζουν με τη συμμετοχή τους γνωστές επιχειρήσεις του Ηρακλείου.

 

Ραντεβού την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στις 8:30 στο βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας!

Ένα μοναδικό γεγονός με ενημέρωση, θέαμα και πολύ μουσική!

“Dogs 2015 – Αγαπάμε τα ζώα και το δείχνουμε”. Να είστε όλοι εκεί!!

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-213318.

 

Είσοδος Ελεύθερη!

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *