22/10/2015

Η έννοια ‘Διαχείριση Ζωφόρου’ έρχετε να αντικατασταθεί από ρόλους. Οι ρόλοι έχουν καθοριστεί απο τις δυνατότητες του καθενός και είναι εναλλάξιμοι ανάλογα με τις ανάγκες που θα παρουσιάζονται.

Διαχείριση Ομάδας FB Έλλη (60%), Κατερίνα (25%), Μαρία (15%)
Διαχείριση ΠΜ Ομάδας FB Έλλη (50%), Κατερίνα (50%)
Διαχείριση e-mail Έλλη (70%), Μαρία (30%)
Διαχείριση Αγγελιών Σελίδας FB Αποστολία (100%)
Διαχείριση Αγγελιών IFTTT Κωνσταντίνα (60%), Αποστολία (40%)
Διαχείριση ΠΜ Σελίδας FB Αποστολία (50%), Κατερίνα (50%)
Συντήρηση Site Νίκος (100%)
Σύνταξη Άρθρων Νίκος (50%), Κωνσταντίνα (50%)
Συντονισμός Κοινοποιήσεων Αγγελιών Αποστολία (100%)

 
(Προσορινοί ρόλοι που στο μέλλον δεν θα υπάρχουν)
Διαχείριση Αγγελιών Site Νίκος (70%), Κωνσταντίνα (30%)
Προόθηση Άρθρων Νίκος (100%)

 

 

  • Είναι εφικτή η προσωρινή μετάθεση ενός ρόλου σε τρίτο άτομο που εμπιστευόμαστε, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως απαλλασόμαστε από τα καθηκοντά μας. πχ η Αποστολία μπορεί να ζητήσει από την Κωνσταντίνα να αναλάβει μια συγκεκριμένη δουλεία του ρόλου της ως Διαχειρίστρια Αγγελιών Σελίδας FB για λίγο, και αφού συμφωνίσει και η Κωνσταντίνα, να παρέμβεί στην Διαχείρηση Αγγελιών της Σελίδας FB. Ωστόσο αυτός είναι δικός τους διακανονισμός και δεν απαλλάσει την Αποστολία από τον ρόλο της. Επίσης κάποιος που δεν είναι αρμόδιος για κάποιον ρόλο, δεν μπορεί να παρέμβει στις δουλείες των άλλων παρά μόνο συμβουλευτικά.
  •  

  • Η απαλλαγή απο κάποιον ρόλο μπορεί να έρθει μετά απο συζήτηση με την Πρόεδρο της Ζωφόρου, Μαρία Χουστουλάκη η οποία είναι υπεύθυνη για την κάλυψη του ρόλου από νέο άτομο.
  •  

  • Προϋπόθεση για όσους αναλαμβάνουν κάποιον ρόλο στην Ζωφόρο, είναι να είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους, να μάχονται υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και κατά οποιασδήποτε μορφής αδικίας που τα πλήττει και να ακολουθούν κοινή γραμμή με την Ζωφόρο.
  •  

  • Οι ρόλοι δεν σχετίζονται με τον εθελοντισμό στον δρόμο, με τα ζώα, ούτε με τον αριθμό των ζώων έχουν σωθεί από το συγκεκριμένο άτομο, χωρίς αυτό να σημαίνει πχ οτι υπάρχουν πιθανότητες στο μέλλον να αναλάβει κάποιος κυνηγός έναν ρόλο στην Ζωφόρο.
  •  

  • Διαφορές με άλλα μέλη, δεν έχουν θέση στην Ζωφόρο. Έχουμε συγκεκριμένο σκοπό ο οποίος δεν μπορεί να εξαρτάται από τις προσωπικές μας σχέσεις. Τα θέματα που καλούμαστε να επιλύσουμε είναι μακράν πιο συμαντικά απο κάθε τι. Είναι κυριολεκτικά ζήτημα …ζωής και θανάτου!
  • Similar Posts

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *