Oi εθελοντές της ΖΩΦΟΡΟΣ ..
Μαζευτήκαν απο την ΖΩΦΟΡΟ πολλές υπογραφές για το αίτημα μας στην ΕΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ για τα ”παραγωγικά” ζώα.Για μια καλύτερη ζωή μέχρι τη σφαγή τους…https://pfpo.gr/oloi-dikaiountai-mia-kalyteri-zoiypografoume-diekdikontas-ena-telos-sta-klouvia-enan-epipleon-peritto-vasanismo-ton-zoon/

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Διεθνούς Ημέρας Φιλανθρωπίας» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο NTORE Gastronomy & Symposia.

Η ημερίδα ξεκίνησε με σύντομη παρουσίαση των δράσεων των προσκεκλημένων φιλανθρωπικών οργανώσεων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γνωριμία των ομάδων με το κοινό και περαιτέρω ενημέρωση σε σχέση με το έργο που επιτελούν και τους τρόπους συμβολής σε αυτό.

Συμμετείαν στην εκδήλωση του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ οι :

Αλληλεγγύη, Εταιρία Alzheimer Ηρακλείου Κρήτης

Ευ Ζω με τον καρκίνο, Σύλλογος στήριξης ασθενών που πάσχουν
από νεοπλασματική νόσο

Ζωφόρος, Πολιτισμός-Περιβάλλον-Ζωοφιλία

Ηλιαχτίδα, Παγκρήτιος σύλλογος γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία

Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης

Σύλλογος Ανακουφιστικής Φροντίδας Κρήτης «Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς»

Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου ιατρός κ. Χάρης Βαβουρανάκης χαιρέτησε την εκδήλωση και τόνισε την υποστήριξη του ΙΣΗ στη φιλανθρωπική δράση

Συμπολίτες μας, τίμησαν με την παρουσία τους στηρίζοντας την προσπάθεια για μια κοινωνία που συναισθάνεται, που δεν κλείνει τα μάτια και που προσφέρει με ότι και όπως μπορεί στον συνάνθρωπο.

Ευχαριστουμε το ΝΤΟΡΕ ,τον κ .Σηφάκη , τον Διευθυντή κ Αξαρλη Θεόδωρο που με διάθεση ,οργανωτικότητα κ χαμόγελο στήριξε όλη την διοργάνωση την κ.Τζανάκη Χαρά Marketing Manager που με ευγένεια και φιλικότητα επικοινώνησε μαζί μας κ έφερε εις πέρας το εγχείρημα.

.

ΖΩΦΟΡΟΣ πολιτισμός περιβάλλον ζωοφιλία.

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *