ΕΝGLISH BELOW:

Video:

23o Παγκόσμιο Φιλοσοφίας:Oι συνταγματολόγοι δεσμεύονται για τα δικαιώματα των ζώων και η ΠΦΠΟ βραβεύει το μεγάλο φιλόσοφο και διανοητή G.Steiner

“Δέσμευση Ελλήνων Συνταγματολόγων

Αθήνα, 8 Αυγούστου 2013

Επί τι ευκαιρία του 23ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Φιλοσοφίας στην Αθήνα οι Έλληνες Πανεπιστημιακοί Συνταγματολόγοι αναλαμβάνουν την υποχρέωση να επιχειρήσουν να εισάγουν στο επόμενο Σύνταγμα, που επίκειται της Αναθεωρητικής Βουλής, δεσμεύσεις για την προστασία του Περιβάλλοντος και των Βιολογικών μας Εταίρων, γεγονός που θα αναβαθμίσει το Ελληνικό Σύνταγμα ως το 4ο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα αυτής της τάξης μετά τις Συνταγματικές δεσμεύσεις της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Σλοβενίας.

Εκπρόσωπος
Κωνσταντίνος Χρυσόγονος
Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου ΑΠΘ”
=================================================================================================
UNDERTAKING OF THE GREEK ACADEMIC PROFESSORS OF CONSTITUTIONAL LAW

On the occasion of the 23th World Congress of Philosophy in Athens,the Greek Academic Professors of Constitutional Law undertake the obligation to try to introduce in the next Constitution that is imminent to the Revisional Parliament ,engagement for the protection of the Environment and our Biological Assocates.A fact that is to ascent the Greek Constitution as the forth European one of this category,in accordance to the analogous constitunional of Germany,Austria and Slovenia.

The representative
Constantine Chrysogonos,Professor of Constitunional Law,Asristotle University of Thessaloniki

 

Δεύτερη ευκαιρία ή είμαστε όλοι ζώα

Αυτή η πολυεγκατάσταση είχε δομηθεί από μία ομάδα εξεχόντων ζωγράφων, γλυπτών και βίντεο – καλλιτεχνών εκ μέρους της Πανελλαδική Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, της ευρύτερης και κατ εξοχήν υψηλής επιρροής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα.

Η εγκατάσταση ήταν αφιερωμένη στον Gary Steiner, Peter Singer και Gary Francione, τους τρεις διανοητές των οποίων η άποψη και το παράδειγμα ζωής έχει βαθιά σημαδέψει το σκέπτεσθαι της σύνολης φιλοζωικής κοινότητας της Ελλάδος κατά την τελευταία δεκαετία.

 

Αυτός ήταν ο τρόπος μας να καταδείξουμε την βαθειά μας ευγνωμοσύνη στους ως άνω τρεις φιλόσοφους.

Επιπροσθέτως ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες Τριαντάφυλλο Τρανό, Στρατή Μιχαήλ, Γιώργο Στούπκα, Βασιλική Σοφρά, Δωροθέα + Αθηνά Τ, Γιώργο Αγγελίδη και Μπάμπη Βενετόπουλο. Ακόμα ευχαριστούμε τους επιμελητές Ρεγγίνα Αργυράκη και Ηλία Κορομηλά για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια στην οργάνωση του όλου γεγονότος.

Η Ομοσπονδία μας είχε την τιμή να βραβεύσει τον Καθηγητή Gary Steiner με έργο Γιώργου Αγγελίδη (Λάδι σε καμβά) την Πέμπτη 8 Αυγούστου ενεστώτος έτους στις 11:00 π.μ. επ ευκαιρίας της παρουσίας του στο 23ο Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας στην Αθήνα, στο εσωτερικό αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής Σχολής, όπου ήταν εγκατεστημένα τα έργα.

Η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας
Αναστασία Μπομπολάκη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ 4/8/2013

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *