Μετά την συνάντηση της ΖΩΦΟΡΟΣ με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ Παττακό αλλά και την ομάδα της Προϊσταμένης Διεύθυνσής κας. Πλατάκη Παρασκευής προ μηνός ,σήμερα διοργανώθηκε η πολυπόθητη Ημερίδα για την Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου & άλλους φορείς, με Εισηγητές τους απόλυτους γνώστες του αντικειμένου-με προσέγγιση καταρχάς Ανθρώπινη και μετά νομική και υπηρεσιακή- κκ Χρυσάκη Νικολαο Αστυνομικο Υ/Διευθυντη Ηρακλείου https://pfpo.gr/ena-vivlio-diaforetiko-apo-ta-alla-to-nomiko-status-ton-zoon-stin-elliniki-ennomi-taksi-tou-astynomikou-diefthynti-irakleiou-k-n-chrysaki/ ,τον Αστυνομικό Υ/Δντη κ Σπανουδάκη Σταυρο Διοικητη ΑΤ Αγ Νικολάου,τον Αστυνόμο Β κ.Βουτυράκη Εμμανουήλ ,Υ/Δτη ΑΤ Σητείας και τον κ Γαιτανάκη Ιωάννη,Προϊστάμενο Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας.

Το θέμα της Ημερίδας ήταν βασισμένο στην ενσυναίσθηση και στην αναλυτική και εμπλουτισμένη με παραδείγματα,εικόνες και βίντεο, παρουσίαση του νομικού πλαισίου της αντιμετώπισης της κακοποίησης των ζώων και του κύκλου της βίας.

Ο Αστυνομικός Υ/Δντης κ Σπανουδάκης Σταυρος Διοικητης ΑΤ Αγ.Νικολάου & ο κ Γαιτανάκης Ιωάννης,Προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας
Η Διευθύντρια της Δ.Α Ηρακλείου κ Βούλα Πλατάκη
Ο κ Χρυσάκης Νικολαος Αστυνομικος Υ/Διευθυντης Ηρακλείου

Συγχαίρουμε πραγματικά τους διοργανωτές και τους εισηγητές για την όλη έκβαση.

Similar Posts

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *