Όταν πριν 10 μέρες ζητήσαμε ,βράδυ ,βοήθεια απο την Κτηνιατρική Κλινική ΠΑΡΑΣΥΡΗ https://www.facebook.com/cretavetclinic/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARAaE0oieObOi8q4pDYvDHUeCW7I8wFaLEQHpk5udHbkwAKgZIipGtChEQ24Vo_xjwpRvBlFGt5PV2it

όπως πάντα με διάθεση μας ειπαν να μεταφερουμε το χτυπημενο ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & με σπασμένη σιαγόνα απο τροχαιο μικρο κουταβι.Ο Εθελοντης ,υπαλληλος delivery ο Νικος ,με κινδυνο να χασει και τη δουλεια του ακομη ,πηγε το μικρο ζωο στο κτηνιατρειο.

Οι επιστημονες της Κλινικης ΠΑΡΑΣΥΡΗ το κρατησαν ,εκαναν τα δέοντα αλλα και με περισση προσοχη περιεθαλψαν το ζωο που ημιθανες εφτασε στο Κτηνιατρειο τους.

Το σίτιζαν με σύριγγα ,πολύ προσοχή και χρόνο, εκτός την υπόλοιπη εφαρμογή κτηνιατρικων πρωτοκόλλων

Χθες εγινε η μεταφορα του στο συνεργαζομενο με το Δημο Μαλεβιζιου Κτηνιατρειο για τα περεταιρω .

Αναμενοντας την εκβαση της διαδρομης διασωσης του μικρου κουταβιου ,ευελπιστουμε στην καλυτερη εκδοχη, αν και κρινεται ΚΡΙΣΙΜΗ η κατασταση της υγειας του

ΕΔΩ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις κ.κ.Κορινα & Μιρελα Παρασυρη για τον ανθρωπινο τροπο που παντα αντιμετωπιζουν ανθρωπους και ζωα σε αναγκη…με οτι αυτο σημαινει.

Δειτε οταν ζητησαμε γνωματευση αλλα και ποσο για εξωφληση των δικων μας υποχρεωσεων στην Κλινικη,τι μας απαντησαν:

ο χρήστης Korina Parasyri <medmilk1@gmail.com> έγραψε:


Αγαπητή κ Χουστουλάκη,
Το σκύλο τον νοσηλεύαμε υπο εντατική παρακολούθηση 7 μέρες. Το παραλάβαμε σε κώμα και με μηδέν κινητικότητα σε αυχενικόυς σπονδύλους.

Καθημέρινα χορηγούσαμε οροθεραπείες ενδοφλέβια κ υποδόρια και το ταίζαμε 3-4 φορές τη μέρα ενώ η φαρμακευτική αγωγή ήταν υποστηρικτική. 

Τις πρώτες 4 μέρες είχε υποθερμίες και τις ανατάσαμε με τις κατάλληλες μεθόδους. Το ότι ζεί είναι χάρην της προσπάθειας όλων των κτηνιατρων και του νοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής μας. 

Η χρέωση υπο φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν 35* 7νοσηλίες + 30 xrays = 275ευρώ.Ολα είναι δωρεάν αφού είναι αδέσποτο.


Με εκτίμηση

Παρασύρη Κορίνα κ Μιρέλα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *