2/8/18 θα προβληθεί η φιλοζωική ταινία  RE ACTION ”Δώσε την ευκαιρία σε ένα Αδέσποτο να σου αλλάξει τη Ζωή”! στον κινηματογράφο του ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ 9 το βράδυ.

Eδω η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην Αθήνα https://pfpo.gr/episimi-premiera-tis-protis-filozoikis-mi-emporikis-tainias-re-action/

Η ταινία των Αρτέμη Σαμοθράκη & Αλέξανδρου Kατσάρη, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ντίνος Καρύδης, η Τάνια Τρύπη και η σκυλίτσα Ρόξυ, τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων, των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος και του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο».

Η φιλοζωική ταινία Re-Action είναι αποτέλεσμα μίας πολύ μεγάλης αφιλοκερδούς ομαδικής εργασίας και συνεργασίας δεκάδων ανθρώπων προς στήριξη και βοήθεια των αδέσποτων ζώων.

Μεταφέρει Αξίες Ζωής εμπλέκοντας στην πλοκή τη ‘Ρόξυ΄την σκυλίτσα που δίνει ζωή σε έναν ηλικιωμένο,σε έναν άστεγο ,σε έναν τυφλό , σε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και τελικά σε μία οικογένεια που ”δένεται” μαζί της δυναμώνοντας τους δεσμούς μεταξύ των μελών της,δεσμούς που δεν είχε μάθει πώς να τους αξιοποιεί πριν τον ερχομό της Ρόξυ.!

Στις 9/9/18 Κυριακή η προβολή θα γίνει στον θερινό κινηματογράφο του ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ”Βηθλεέμ” και ώρα 9 το βράδυ.

Στην είσοδο θα υπάρχουν βιβλία για τα παιδιά κ φυλλάδια ενημέρωσης για το θέμα των ζώων γενικότερα.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ .

Ευχαριστούμε!

 

ΖΩΦΟΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *