Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των οχτώ ενημερωτικών βίντεο με τον τίτλο: «STOP! Κοίταξε τα μάτια τους!» διοργανώνει Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) στις 31 Μαρτίου 2015 στις 12:00 στο «Αγγέλων Βήμα» (Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια).

Το περιεχόμενο των τηλεοπτικών σποτ (που θα κυκλοφορήσουν και στα Αγγλικά) στοχεύει στην ενημέρωση όλων σχετικά με τις κακοποιήσεις, τις εγκαταλείψεις, όσα δηλαδή υφίστανται τα  αδέσποτα αλλά και τα ζώα της άγριας πανίδας στην Ελλάδα αλλά αναφέρουν και το τι πρέπει να κάνουμε για την ορθή διαχείριση και φροντίδα τους.

Το εγχείρημα στηρίχτηκε αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά όσων συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Π.Φ.Π.Ο. και τα γυρίσματα έγιναν σε χώρο που ευγενικά παραχώρησε η εταιρεία «ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Γεωργία Ζώη – Ευάγγελος Τσιρώνης».

Τα κείμενα πάνω στα θέματα, που υποδείχτηκαν από την Π.Φ.Π.Ο., έχει γράψει η ηθοποιός και σεναριογράφος Άννα Αδριανού. Σκηνοθέτης είναι ο Τάκης Ζερδεβάς, οπερατέρ είναι ο Παναγιώτης Τσάγκας, οι οποίοι προσέφεραν και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, ενώ το μοντάζ έκανε ο Μάκης Φάρος.

Το μακιγιάζ επιμελήθηκαν οι μακιγιέζ Αλιφέρη Έστερ, Κολάση Μαρία, Πέτροβα Αγγελική και Τζαβάρα Αναστασία από τη Σχολή Freddy Makeup Stage.

Στα γυρίσματα, στα οποία και θα εμφανίζονται, έλαβαν μέρος αφιλοκερδώς οι ηθοποιοί: Άννα Άδριανού, Σωκράτης Αλαφούζος, Γωγώ Ατζολετάκη, Γεωργία Ζώη, Γιώτα Κουνδουράκη,  Μυριέλα Κουρεντή, Κωνσταντίνος Λάγκος, Υρώ Λούπη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Άννα Μιχαήλου, Νίκη Σερέτη, Μαριάννα Τουμασάτου, Κατερίνα Τσάβαλου, Ελένη Φιλίνη, Σάννυ – Ελένη Χατζηαργύρη, οι ποδοσφαιριστές Στέλιος Γιαννακόπουλος και Αλέξανδρος Τζόρβας, ο στιχουργός Δημήτρης Ιατρόπουλος και ο τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης. Συντονιστής της όλης προσπάθειας από την Π.Φ.Π.Ο. ήταν ο Πάνος Καφφές.

Η Π.Φ.Π.Ο. ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές μαζί με τους οποίους θα καταβάλλει κάθε δυνατή για να δημοσιοποιηθούν αυτά ευρέως, μέσω των Μ.Μ.Ε. αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέντευξη Τύπου θα παραβρεθεί και η Άννα Αδριανού καθώς και οι περισσότεροι από τους συντελεστές.

Πηγή: Ενημερωτικά βίντεο για όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων από την Π.Φ.Π.Ο.

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *