ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19 / 1 /2016

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

9528535510553136341

Ούριος άνεμος για τα ζώα πνέει στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μετά την συνάντηση που είχε η Ομοσπονδία μας με τον Υπουργό κ. Νίκο Φίλη και τον σύμβουλό του κ. Θέμη Δημητρακόπουλο.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ανταποκρινόμενη πλήρως και άμεσα στο χρόνιο αίτημα της φιλοζωικής κοινότητας για την μη εκμετάλλευση των κητωδών κάτω από το πρόσχημα της εκπαιδευτικής ενημέρωσης απέστειλε επιστολή στις αρμόδιες εκπαιδευτικές υπηρεσίες και συνιστά ” την αποφυγή χώρων στους οποίους βρίσκονται ζώα σε αιχμαλωσία , με σκοπό την εμπορική τους εκμετάλλευση καθώς αυτό δεν συνάδει με τις γενικές αρχές της εκπαίδευσης ”

http://www.minedu.gov.gr/2015-11-30-13-50-15/17357-18-01-16

Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη του φιλοζωικού κινήματος και της Ομοσπονδίας μας ειδικότερα και ανοίγει τον δρόμο για την κατάργηση στην χώρα μας της αιχμαλωσίας των κητωδών .
Είμαστε βέβαιοι ότι ο Υπουργός αποδεικνύοντας στην πράξη τις ευαισθησίες του απέναντι στα άλλα έμβια, θα ανταποκριθεί άμεσα και στα υπόλοιπα αιτήματα που του θέσαμε στην συνάντησή μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνάντηση ΠΦΠΟ με τον Υπουργό Παιδείας / Meeting of PFPO with the Minister of Education

Τέλος δηλώνουμε και πάλι πώς ο εγκλεισμός και ο βασανισμός των δελφινιών είναι πράξη εφευρετικής βίας ενάντια σε πλάσματα που διαθέτουν κωδικούς συνεννόησης σχεδόν τόσο υψηλούς όσο και η ανθρώπινη γλώσσα.

Αν εμείς, ως βιολογικό είδος, μπορούμε να επεμβαίνουμε με τόσο καίριο και διαλυτικό τρόπο στο πλάνο ζωής τέτοιων εξαιρετικά νοημόνων θηλαστικών, δεν κάνουμε τίποτα άλλο παρά να επιβεβαιώνουμε την ολοκληρωτική και φασιστική συμπεριφορά μας που ελλοχεύει διαρκώς μόλις κάτω από την επίφαση πολιτισμού που μας χάρισε ο Διαφωτισμός.
Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *