Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 19 , οι εθελοντές του σωματείου μας ΄΄ΖΩΦΟΡΟΣ” εκπαίδευσαν ,με το πρόγραμμα ”ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Άνθρωποι και Ζώα”, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ,μετά από έγκριση τους, ”https://pfpo.gr/category/sxolika-programmata/sygkatoikoi/ ,τους εθελοντές της ομάδας Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου προκειμένου να διδάξουν μαθήματα ενσυναίσθησης κ συμπεριφοράς -γνώσης για όλα τα ζώα στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου .

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ,που δημιουργήθηκε από την Επίκουρη Καθηγήτρια κ.Μαρία Κοντού : «ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΖΩΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ στον ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ», είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας.

Στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής Δράσης των Σχολείων , μαθητές από την Α΄ έως την ΣΤ΄ τάξη δημοτικού,μπορούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στην παρουσίαση, δίνοντας μας την ευκαιρία για ακόμη μια φορά να μεταφέρουμε φιλοζωικά μηνύματα και να ενημερώσουμε για τις ανάγκες και τα δικαιώματα των ζώων καθώς και για το νόμο που τα διέπει.

Μακάρι όλα τα σχολεία να ανταποκριθούν και εμείς να είμαστε στη διάθεση τους για εκπαίδευση.

Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.6979913007

Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο ΖΩΦΟΡΟΣ τηλ 6979913007,mail zophoros@yahoo.gr

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *