Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο για εκπαίδευση εκπαιδευτών της ΠΦΠΟ στο εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας πρόγραμμα της ΠΦΠΟ http://WWW.PFPO.GR από την ειδικό Δασικής Προστασίας δημιουργό του κ. Ολγα Λιάρα.

Με την ευγενική και πάντα πρόθυμη χορηγία του CAPSIS ASTORIA HOTEL http://WWW.CAPSISHOTELS.GR που θερμά Ευχαριστούμε,στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, συναντήθηκαν 10 εθελοντές εκπαιδευτές στην πλειοψηφία τους εκπαιδευτικοί, οι οποίοι άκουσαν με προσοχή την ανάλυση της κ Λιαρα για Λύκεια κ Γυμνάσια.Το πρόγραμμα αφορά ενημέρωση για ΟΛΑ τα ζώα.

Ξεκινώντας από την ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ η θεματική ανάλυση του αφορά:

ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΑ,ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ,ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ,ΓΟΥΝΟΦΟΡΑ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΖΩΑ,ΙΠΠΟΕΙΔΗ,ΤΟ γνωστο ΠΑΣΤΟΥΡΩΜΑ,ΕΞΩΤΙΚΑ ΖΩΑ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ,ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΩΝ,PUPPY MILLS,AΔΕΣΠΟΤΑ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ,ΥΙΙΟΘΕΣΙΑ,ΣΤΕΙΡΩΣΗ,ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ,ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ,ΒΑΡΕΛΟΣΚΥΛΑ,ΜΟΝΙΜΟ ΔΕΣΙΜΟ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ,ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΜΑΤΟΣ,



-Αφού ετέθησαν όλα επί τάπητος, επεξηγήθηκαν κ αναλύθηκαν , οι εθελοντές- εκπαιδευτές του προγράμματος ”ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΖΩΑ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ” είναι έτοιμοι να προωθήσουν στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου και όχι μόνον,τις αξίες του προγράμματος αυτού.

Μην ξεχνάμε ότι μέσα από την Παιδεία πρέπει να ανακτήσουμε τις αρχές και τα ιδανικά του πολιτισμού του αρχαίου παρελθόντος μας ,να σεβαστούμε την διαφορετικότητα είτε αυτή αφορά άνθρωπο είτε οποιοδήποτε άλλο έμβιο ον..

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *