Στην αίθουσα ΄΄Μούσες΄΄ πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Εθελοντών της ΖΩΦΟΡΟΣ ,πριν τις απαγορεύσεις του Υπ.Υγείας για τον κορωνοιο ,προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην οργάνωση διαχείρισης προβλημάτων αλλά και ενημέρωση σχετικά με θεσμικά και πρακτικά δρώμενα στο Δήμο Ηρακλείου.

Το κείμενο καλέσματος των εθελοντών ήταν το ακόλουθο:

Η ανάγκη, η επιθυμία και το όνειρο για μια ανθρωπότητα που σέβεται όλα τα συναισθανόμενα πλάσματα με τα οποία συγκατοικούμε στον πλανήτη, αρκούν για να σε κάνουν εθελοντή μας! Μην τρομάζεις! Εθελοντής δε σημαίνει ενεργός 24 ώρες τη μέρα, έλλειψη προσωπικής ζωής, οικονομική αφαίμαξη.

Ούτε φυσικά σημαίνει ότι υποκαθιστώ τις τοπικές αρχές και το κράτος στην υποχρέωση τους απέναντι στα ζώα. Εθελοντής σημαίνει “δίνω με ευσυνειδησία αυτό που μπορώ, όταν μπορώ”. Το χρόνο μου, τη σκέψη μου, τις γνώσεις και τις δεξιότητες μου, μια κουβερτούλα για ένα αδέσποτο, ένα σπιτάκι που έφτιαξα από περισσευούμενα ξύλα, 2 κιλά γατοτροφή, το σπίτι μου δυο μέρες για την περίθαλψη ενός ζώου σε ανάγκη, το αυτοκίνητό μου για μια μεταφορά στον κτηνίατρο, 10€ που μπορεί αυτό το μήνα να μου περισσεύουν, 1 ώρα στη μέρα μου για να προωθήσω αγγελίες ζώων προς υιοθεσία, 1 ώρα στη βδομάδα μου για να ταΐσω κάποια αδέσποτα σε μια απομακρυσμένη περιοχή, 1 τηλέφωνο στο κυνοκομείο για να στειρώσει μια αδέσποτη σκυλίτσα και πολλά πολλά ακόμη.

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να προσφέρεις το ελάχιστο σε αυτά τα πλάσματα, ενημέρωσε μας κι έλα να γνωριστούμε και να οργανωθούμε .

Ευχαριστούμε θερμά το Ξενοδοχείο Capsis Astoria Hotel και τα Στελέχη του ,που πάντα πρόθυμα μας παραχωρούν τις αίθουσες συνεδριάσεων για την πραγματοποίηση των σκοπών μας.

Που ανήκουμε κ τι κανουμεhttps://pfpo.gr/wp-content/uploads/2019/06/%CE%A0%CE%A6%CE%A0%CE%9F-%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5.pdf

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *