https://www.patris.gr/2018/07/04/to-paranyfaki-sto-gamo-toys-itan-i-mparoyfa/

Το παρανυφάκι στο γάμο τους ήταν η… Μπαρούφα

ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ… ΟΥΡΑ

951

«Ποτέ χωρίς τον σκύλο μας” είπαν οι ψυχολόγος Ελένη Καζαντζάκη και ο Λευτέρης Κουμάκης μηχανικός υπολογιστών, οι οποίοι εργάζονται στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Έρευνας και παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο, έχοντας δίπλα τους τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους, με πρώτη και καλύτερη την Μπαρούφα.

Με λευκό φιόγκο και κόκκινο λουρί για την περίσταση δεν άφηνε από τα μάτια της το ζευγάρι σε όλη τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής.

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην Χερσόνησο.

“Δεν ήταν δυνατόν να λείπει από τον γάμο μας η Μπαρούφα, είναι κι αυτή μέλος της οικογένειας και μάλιστα πολύ αγαπημένο” μας είπε η Ελένη που τις τελευταίες ημέρες δεν σταματάει να δέχεται ευχές για “βίο ανθόσπαρτο”.

Με τον Λευτέρη Κουμάκη είναι 6 χρόνια μαζί και πριν 5 χρόνια μπήκε στη ζωή τους η Μπαρούφα.

“Τη βρήκαμε τον Νοέμβριο του 2013 κουταβάκι αδέσποτο, μαζί με άλλα στην εθνική οδό. Την πήραμε σπίτι και από τότε όλοι μαζί είμαστε αχώριστοι. Γιατί τη βγάλαμε Μπαρούφα; Γιατί είναι χαζόσκυλο. Συνέχεια μας κάνει να γελάμε. Τα πάει καλά με τους ανθρώπους και τα ζώα, έχει έντονη προσωπικότητα και τα πάμε τέλεια στη συγκατοίκηση, όχι μόνο γιατί τη λατρεύουμε, αλλά γιατί έχει μάθει τους κανόνες του σπιτιού και δεν μας δημιουργεί κανένα πρόβλημα”.

Τι συνδέει τον Λευτέρη και την Ελένη εκτός από την αδυναμία που έχουν στον σκύλο τους;

“Αδύνατον να λείπει από τον γάμο μας η Μπαρούφα”

Η Ελένη λέει: “Η αγάπη, ο σεβασμός, η κατανόηση, γιατί είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Ο Λευτέρης είναι της οργάνωσης και της τάξης, εγώ το ακριβώς αντίθετο. Είμαι περισσότερο του … χάους. Αλλά είμαστε και οι δύο χαλαροί, δεν μας αρέσουν οι τύποι και αγαπάμε την απλότητα στη ζωή”.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στη Χερσόνησο και η νύφη πήγε στην εκκλησία δια θαλάσσης, μ’ένα τρεχαντήρι, ενώ ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι σε κλειστό κύκλο.

“Θέλαμε στενούς συγγενείς και φίλους και όχι μια μεγάλη εκδήλωση” είπαν. Στην εκκλησία έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης, αλλά τι πιστεύουν για το “για πάντα;”.

Η Ελένη Καζαντζάκη πήγε στον γάμο της μ’ ένα τρεχαντήρι.

Ο Λευτέρης δεν το θεωρεί  υπερβολικό και ανέφικτο, “υπάρχει το “για πάντα” λέει ενώ η Ελένη συμπληρώνει “για πάντα, αλλά για ένα “πάντα” που αλλλάζει μορφές και εξελίσσεται με τα χρόνια”.

Σύντομα φεύγουν για το γαμήλιο ταξίδι τους: “Δεν ξέρουμε ακόμη, ίσως πάμε στην Κούβα, κάπου στην Καραϊβική πάντως”. Οσο για την Μπαρούφα, θα περιμένει την επιστροφή των αγαπημένων φίλων της, για να συνεχίσουν την υπέροχη οικογενειακή τους ζωή.

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *