Η μικρή Χάιντι διασώθηκε στις 25/6, λίγο πρίν την χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ευτυχώς σώθηκε απο ένα χτύπημα που θα είχε αποβεί μοιραίο για τη ζωούλα της, δυστυχώς διαπιστώθηκε οτι το ματάκι της για κάποιο άγνωστο λόγο, είχε υποστεί σοβαρή μόλυνση και επιπλέον, έχει και πνευμονία.

Ακολούθησε ισχυρή αντιβίωση και κολλύρια, ώστε να καταφέρει να σωθεί το μάτι της, ωστόσο στις 2/7 η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και η μικρή υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για εξαγωγή, ώστε να μην προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά. Η Χάιντι ανάρρωσε απο το χειρουργείο αλλά παράλληλα συνέχισε να παίρνει αντιβίωση για την πνευμονία.

Στις 29/9 μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για να λάβει μια ακόμη δόση ενέσιμης αντιβίωσης, ενώ θα συνεχίσει να παίρνει χάπια για ακόμη 2 εβδομάδες, εώς ότου βεβαιωθούμε ότι η υγεία της είναι τελείως καλά. Η Χάιντι τρέχει και παίζει σαν μια κανονική γατούλα και έχει πάρει βάρος.

Μέχρι στιγμής το κόστος της Χάιντι ανέρχεται στα 156€ και περιλαμβάνει το χειρουργείο και την φαρμακευτική αγωγή.

Γνωρίζουμε οτι οι καιροί έχουν δυσκολέψει αρκετά, γνωρίζουμε επίσης οτι τα περιστατικά είναι πάρα πολλά και τρέχουν, ωστόσο ας αποδείξουμε οτι πάνω απ’όλα η ανθρωπιά μας δεν μας έχει εγκαταλείψει.

Ζητάμε τη βοήθεια σας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα τόσα καθημερινά περιστατικά, καθώς και 1€ για εμάς είναι πολύτιμη βοήθεια.

Σας παρακαλούμε να μην μας προσπεράσετε.

Eπικοινωνία με το προφίλ:

Elli Feretzaki: https://www.facebook.com/elli.retzaki?fref=ts

Ηράκλειο Κρήτης

Επιπλέον, όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει οικονομικά, μπορεί να το κάνει με τα στοιχεία παρακάτω:

Alpha Bank: 788.00.2002.012128
IBAN GR31 0140 7880 7880 0200 2012 128
SWIFT CRBAGRAAXXX

Στέλνοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: zophoros@yahoo.gr, το όνομα σας, το ποσό δωρεάς και την διεύθυνση σας, σας αποστέλλουμε απόδειξη για έκπτωση στην φορολογική σας δήλωση.

Θα δοθεί με ότι ορίζει ο νόμος για τον νέο κηδεμόνα. Συμβόλαιο-υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας, προϋπόθεση μελλοντικής στείρωσης και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip σύμφωνα με το νόμο 4039/2012 (το κόστος για την τοποθέτηση microchip επιβαρύνει τον νέο κηδεμόνα).

Μεταφέρεται μέχρι Αθήνα εύκολα, μετά από επίσκεψη εθελοντή μας για συμβουλές και γνωριμία.

ZΩΦΟΡΟΣ
Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 221/17.3.09

Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, δείτε εδώ: http://on.fb.me/1HGIbYI

 

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *