[for English click here]

Άλλη μια ανυπόστατη, ψευδής και δόλια κατηγορία για δήθεν εμπόριο αδέποτων ζώων από εθελοντές φιλόζωους πολίτες έπεσε στο κενό.

Το Εφετείο Αθηνών πανηγυρικά αθώωσε Έλληνα πολίτη, για την κατηγορία του εμπορίου αδέσποτων ζώων, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από ανώνυμη (!!!) καταγγελία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το χειμώνα του 2015.

Όλοι θα ενθυμούμαστε τα άρθρα των πάσης λογής κίτρινο-φυλλάδων (π.χ. “Πρώτο Θέμα”, “ESPRESSO” αλλά και άλλων ιστοσελίδων ύπουλης και αμφίβολης “φιλοζωικής” προέλευσης) όπως για παράδειγμα το δημοσίευμα της εφημερίδας ESPRESSO με τον πηχυαίο τίτλο “ΑΗΔΙΑ! made in Germany”, “ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ”, “Συνελήφθησαν τρεις στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για εξαγωγή σκύλων που προορίζονταν για οίκο ανοχής κτηνοβατών στη χώρα της Μέρκελ” ή του Πρώτου Θέματος «Χρησιμοποιούσαν αδέσποτα για πειραματόζωα και κτηνοβασίες».

Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί οι “δημοσιογράφοι” και οι αυτόκλητοι σωτήρες των ζώων, που με τον πιο αδίστακτο τρόπο διασύρουν εθελοντές χωρίς κανένα στοιχείο και φυσικά χωρίς καμία ντροπή για το κακό που προκαλούν σε αθώους ανθρώπους;

Ούτε στα ψιλά των κιτρινοφυλλάδων δεν θα περάσει η είδηση της αθώωσης γιατί αυτή η είδηση απλά δεν πουλάει.

Θα δώσουν λόγο όμως όλοι αυτοί στην δικαιοσύνη καθώς σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα μετά την μηνυτήρια αναφορά της Ομοσπονδίας μας κατά των εμπνευστών της καμπάνιας κατασυκοφάντησης του φιλοζωικού κινήματος κατά την οποία θα κληθούν να αποδείξουν τα άθλια ψέματά τους.

Θεωρούμε επίσης ότι οι αρμόδιες Αρχές, που εξαιτίας των συκοφαντών αναλώνουν πολύτιμο χρόνο από σημαντικότερες υποθέσεις, οφείλουν να κάνουν το καθήκον τους και να κινηθούν εναντίον τους για άσκοπη απασχόληση των Αρχών

Η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται με κάθε τρόπο για την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων αλλά και κατά όσων βυσσοδομούν εναντίον πολιτών που έχουν θέσει με κάθε τίμημα την ζωή τους στον αγώνα για την βοήθεια των ζώων.
 

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *