18/12/2015 εγινε η πρωτη συναντηση για συσταση φιλοζωικου σωματειου στις Αρχανες,με την συμμετοχη δεκαδων Δημοτων και κατοικων του τοπου .Στην συναντηση παραβρεθηκε η Προεδρος της περριβαλλοντικης και φιλοζωικης οργανωσης Κρητης “”Ζωφορος”” και γραμματεας της Πανελλαδικης περιβαλλοντικης και φιλοζωικης ομοσπονδιας,κα Χουστουλακη Μαρια,την οποια ευχαριστουμε για την ουσιαστικη συμβολη της στην συζητηση.

Αποφασιστηκε η συσταση του φορεα , εγκριθηκε η ιδρυτικη πραξη του και υπογραφηκε απο την πρωτη ομαδα ιδρυτικων μελων. Οριστηκε προσωρινη Διοικουσα Επιτροπη που αναλαμβανει τις διαδικασιες συνταξης του καταστατικου,εγγραφης και αλλων ιδρυτικων μελλων μεχρι την επομενη καταστατικη συνελευση,και την διεκπεραιωση της νομικης συστασης απο το πρωτοδικειο. Για οσες και οσους λοιπον επιθυμουν να συμμετεχουν ως ιδρυτικα μελη,μπορουν να εγγραφουν τις επομενες μερες,μετα απο συνενοηση μαζι μας στο τηλ.6944960066.


Πραγματοποιηθηκε 20.12.2015 η προγραμματισμενη πρωτη συνεδριαση της προσωρινης Διοικουσας Επιτροπης του υπο ιδρυση φιλοζωικου σωματειου στις Αρχανες και αποφασιστηκαν ομοφωνα τα παρακατω.

1.Οριστηκε η ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για τις 10 Ιαννουαριου 2016. 2.Συνεχιζονται οι εγγραφες ΙΔΡΥΤΙΩΝ ΜΕΛΩΝ μεχρι την ημερομηνια της καταστατικης συνελευσης. 3.Δημιουργειται αμεσα ( και λειτουργει με ευθυνη της προσωρινης επιτροπης ) fb για ανακοινωσεις και καλυτερη επικοινωνια. 4.Αμεση αναθεση, σε δικηγορο του τοπου μας, της συνταξης του καταστατικου και διεκπεραιωσης της νομικης διαδικασιας συστασης του σωματειου. 5.Ενδιαμεσα, μεχρι την καταστατικη συνελευση (10 Ιαννουαριου), να γινει αλλη μια συνελευση προετοιμασιας στις 28 Δεκεμβριου 2015 στο ΚΑΠΗ Αρχανων, ωρα 18.30. 6.Να γινουν οι σχετικες ενημερωσεις στο Δημοτικο Συμβουλιο της ερχομενης Τεταρτης.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΧΑΝΩΝ

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *