Επιστολή προς τον Δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Παναγιώτη Νίκα απέστειλε η ΠΦΠΟ με θέμα “Έλεγχοι και αποτελέσματα από την Δημοτική Αστυνομία για τα ζώα” με αφορμή τους ελέγχους που ξεκίνησε η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου στα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς.

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τις προσπάθειές σας για τον περιορισμό των αδέσποτων ζώων της περιοχής σας μέσω και του ελέγχου των ιδιοκτητών ζώων.

Θα ήταν ευχής έργον, αν και άλλοι Δήμοι λάμβαναν τέτοια πρωτοβουλία σαν αυτή της σύγκλησης συναρμοδίων φορέων αλλά και της χρησιμοποίησης της δημοτικής αστυνομίας για την ενημέρωση των δημοτών σας γύρω από τις υποχρεώσεις τους για τα ζώα αλλά και τις προβλεπόμενες ποινές και πρόστιμα .

Η Δημοτική Αστυνομία μπορεί στα πλαίσια των νόμιμων καθηκόντων της να συμβάλλει τα μέγιστα στον τομέα της ενημέρωσης και της πρόληψης, συστατικά στοιχεία στον περιορισμό δημιουργίας νέων αδέσποτων.

Συγχαρητήρια για την δράση σας αυτή, που ελπίζουμε να βρει μιμητές και σε άλλους Δήμους της χώρας.

Θα σας είμαστε ευγνώμονες, αν μας κοινοποιούσατε κάποια στιγμή τα αποτελέσματα αυτής της δραστηριότητας, ώστε να αποτελέσουν αυτά χρήσιμο εργαλείο στην προσπάθειά μας για αλλαγή του φιλοζωικού επιπέδου στη χώρα μας.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (54 Σωματεία)
και
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *