Παραλίες για σκύλους 2015: Δείτε πού επιτρέπεται το κολύμπι για σκύλους!

Υπαρχουν κιαλλες παραλιες ακαταχωρητες αλλα εκγεκριμενες απο Δημους και Λιμενικα.Μετα απο αιτημα της Πανελλαδικης Φιλοζωικης Περιβαλλοντικης Ομοσπονδιας διοτι και οι ζωοφιλοι εχουν Συνταγματικα Δικαιωματα!

Κ Ρ Η Τ Η

07/06/2015

Μια παραλία για φιλόζωους και τα ζώα τους θα λειτουργήσει στην περιοχή Σαραντάρι Χερσονήσου!  Η παραλία οριοθετήθηκε στα «κολπάκια» στην περιοχή μπροστά από την παραθαλάσσια κατοικία, επί της οδού Αγίου Γεωργίου 10, όπως ενημερώνουν το Candianewsφιλοζωικές οργανώσεις του Ηρακλείου. Στο πλαίσιο της λειτουργίας, που οργανώνεται από την ΕΝΕ.ΠΟΛ. Δήμου Χερσονήσου, θα παραχωρούνται δωρεάν οι ξαπλώστρες και ομπρέλες για τους φιλόζωους επισκέπτες.

«ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΚΝΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ  ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ)», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΖΩΑΚΙΑ…..ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΗ-ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.

ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ – ΔΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ».

Η δημιουργία παραλιών για σκύλους και άλλα κατοικίδια προβλέπεται από τον Νοέμβριο του 2014, ώστε να αποφεύγονται τα προβλήματα που συχνά υπάρχουν στις παραλίες, με την παρουσία σκύλων και τις διαμαρτυρίες λουομένων.

Στην Κρήτη μάλιστα είχε προβλεφθεί να λειτουργήσουν 2 τέτοιες παραλίες στην περιοχή των Σφακίων.

Μια παραλία για… σκύλους (και φιλόζωους) στη Χερσόνησο!

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *