Το «Δίκτυο Εθελοντισμού Κρήτης» στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού 5 Δεκεμβρίου συμμετέχει στο «Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα Έλληνας Πολίτης – Ευρωπαίος Πολίτης» όπου συνδιοργανώνουν το «Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού- Ελλάδος» και η «Ευρωπαϊκή Έκφραση ΜΚΟ» στις 17 Δεκεμβρίου 2011 στο Αthens Hilton από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ

Το «Δίκτυο Εθελοντισμού Κρήτης» ως μέλος στο «Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού-Ελλάδος» συμμετέχει στο «Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς ΣύνοραΈλληνας

Πολίτης – Ευρωπαίος Πολίτης» με εκθεσιακό περίπτερο καθώς και στην κεντρική του εκδήλωσηαφιερωμένη στο «Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού-2011» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΤερψιχόρηC ώρα 20.00-22.00. με ομιλήτρια μεταξύ άλλων τη κα Ειρήνη Χρυσογιάννη, Αντεισαγγελέα Εφετών Κρήτηςκαι Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του «Δικτύου Εθελοντισμού Κρήτης».

 

Το «Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα»  περιλαμβάνει:

40 εκθεσιακά περίπτερα ΜΚΟ ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΦΠΟ,που πρεσβεύουν όλο το φάσμα του εθελοντισμού και 21 ημερίδες, στρογγυλά τραπέζια και σεμινάρια για θέματα κοινωνίας πολιτών.

 

Η συμμετοχή του «Δικτύου Εθελοντισμού Κρήτης» στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Κρήτης και της  Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

 

  • Υπό την αιγίδα :

–  του Oργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Αθηναίων  

– της Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς

–  του Εuropean Council for National nonprofit Umbrella Organisations CEDAG

 

  • και τη στήριξη :

-του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο Γραφείο Ενημέρωσης στην Ελλάδα

 

Με τη συμμετοχή:

40 περιπτέρων εθελοντικών οργανώσεων και φορέων.

21 ημερίδων με θέματα κοινωνίας πολιτών.

Συμμετοχή του Δικτύου Εθελοντισμού Κρήτης στο «Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα • Έλληνας Πολίτης – Ευρωπαίος Πολίτης» (doc)

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Εθελοντικές Οργανώσεις της Κρήτης (doc)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (doc)

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *