Συνεχίζεται η διαδραστική επιμόρφωση των Σχολείων του Δήμου Μαλεβιζίου με πρωτοβουλία του αρμόδιου για θέματα Παιδείας αλλά & διαχείρισης αδεσπότων Αντιδημάρχου κ Παπαδομανωλάκη Mανόλη.

Το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που δημιουργήθηκε για τη ΠΦΠΟ επιτυχημένα συνεχίζει το σκοπό του, όπως και σε όλη την Ελλάδα, έτσι κ στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Ευχαριστούμε την Διευθύντρια κ Ηλιοπουλου που με διάθεση κ συνεργασία οργάνωσε την παρουσία μας εκεί δια των εθελοντριών εκπαιδευτών μας κ Χρυσούλας Παπαδάκη και Νατάσας Καμπουρίδου ,αλλά και του εξαιρετικού Όσκαρ που πάντα με υπομονή συμμετέχει στην διάδραση.

ο Οσκαρ με την κ.Χρυσουλα Παπαδάκη

Προεβλήθη δε στα παιδιά της Ε & ΣΤ τάξης η ταινία RE ACTION https://pfpo.gr/prosklisi-stin-premiera-tis-tainias-re-action/ εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας επίσης.

Συνεχίζουμε επιτυχώς και προτρέπουμε ΟΛΑ τα σχολεία να μας καλέσουν αλλά κ να προβάλουν στα παιδιά και του Γυμνασίου -Λυκείου την μη εμπορική Φιλοζωική ταινία RE ACTION. του αείμνηστου Αλέξανδρου Κατσάρη κ του Αρτέμη Σαμοθράκη με εθελοντική συμμετοχή γνωστών Ηθοποιών & Παρουσιαστών της τηλεόρασης κ του κινηματογράφου

Στην Εφημερίδα ”ΠΑΤΡΙΣ” https://www.patris.gr/2019/04/23/epimorfosi-gia-ta-adespota/

ΖΩΦΟΡΟΣ πολιτισμός -περιβάλλον-ζωοφιλία

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *