Ο Blackie είναι ένας ημίαιμος λαμπραντοράκος, 1 έτους, μεσαίου μεγέθους και περίπου 15 κιλά. Έχει υπέροχο μαύρο, εβένινο χρώμα και έναν αξιολάτρευτο χαρακτήρα.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής υπήρξε αρκετά άτυχος…

Εντοπίστηκε από εθελοντή, εγκαταλελειμμένος και μόνος.. γι’αυτό το λόγο και εμείς του υποσχεθήκαμε ότι θα του βρούμε μια οικογένεια που θα τον φροντίζει και θα τον αγαπάει και δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ ξανά! Πέρασε λίγος καιρός, ώσπου κάποια στιγμή η τύχη του χαμογέλασε… Μια κοπέλα ενδιαφέρθηκε για εκείνον και με την σειρά της, του υποσχέθηκε πως θα είναι μαζί του για πάντα, πως θα τον αγαπάει και δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ! Αυτός, μικρούλης και ενθουσιασμένος που θα άφηνε την αδέσποτη ζωή και θα μπορούσε να έχει ένα σπίτι και φροντίδα, την πίστεψε.. και δυστυχώς… την πιστέψαμε κι εμείς….
Ένα χρόνο μετά, οι υποσχέσεις ξεθώριασαν και η κοπέλα αυτή, άλλαξε γνώμη. Είπε πως η επιλογή της ήταν ένα λάθος και πως δεν έπρεπε να τον υιοθετήσει.. Πως το μετάνιωσε και μας τον επιστρέφει… έτσι απλά, σαν εμπόρευμα, σαν ρούχο που το βαρέθηκε..

Το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι τα αδύνατα δυνατά για να βρει ένα σπίτι ο Blackie, έναν υπεύθυνο άνθρωπο που θα τον αγαπά για πάντα, αλλά να είναι για πάντα! Του το χρωστάμε..

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως ο Blackie έχει υπέροχο χαρακτήρα, είναι παιχνιδιάρης, δεν έχει ίχνος κακίας, και είναι πολύ πολύ ευγενικός.

Λατρεύει τα χάδια και τα παιχνίδια, ενώ τα πηγαίνει πολύ καλά με άλλους σκύλους και με παιδιά.

Ο Blackie έχει μάθει να ζεί μέσα σε σπίτι, αλλά λατρεύει να έχει χώρο για να εκτονώνει την ενέργεια του.

Είναι ένα ιδιαίτερα ανθρωποκεντρικό πλάσμα, αρκετά κοινωνικός και πολύ φιλικός με τους γύρω του και του αξίζει το καλύτερο!

Eίναι στειρωμένος και εμβολιασμένος.

Αριθμός microchip: 934000011065599

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

6946492400

Ηράκλειο Κρήτης

Θα δοθεί με ότι ορίζει ο νόμος για τον νέο κηδεμόνα. Συμβόλαιο-υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας και βιβλιάριο υγείας.

Επιπλέον, με κάθε υιοθεσία σκύλου από το Φιλοζωικό Σωματείο ΖΩΦΟΡΟΣ, θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®.

Μεταφέρεται μέχρι Αθήνα εύκολα, μετά από επίσκεψη εθελοντή μας για συμβουλές και γνωριμία.

ZΩΦΟΡΟΣ
Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 221/17.3.09

Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, δείτε εδώ: Διαδικασία υιοθεσίας απο το σωματείο Ζωφόρος

 

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *