Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 και μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του 1ου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας, κ Αννας Φραντζεσκάκη και των Νηπ/γών: Θένιας Χονδροζουμάκη, Φαίης Νάκη και Αθηνάς Σιδώρη, το εγκεκριμενο απο το Ι.Ε.Π. εκπαιδευτικό πρόγραμμα ”ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ:Μέλη της Οκογενείας μας” της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας http://www.pfpo.gr . Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε σε δυο τμήματα του 6/θ Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας.

Από την ΖΩΦΟΡΟ συμμετείχε η έμπειρη εθελόντρια μας και αρμόδια του προγράμματος κ Χρυσούλα Παπαδάκη ενώ από την Ομάδα Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου https://www.facebook.com/ethelontespaideiasη εκπαιδευτικός κ. Εύα Στεφανάτου.

Τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο πρόγραμμα, με μεγάλη διάθεση και χαρά ανταλλάσσοντας συναισθήματα ενσυναίσθησης, υπευθυνότητας, αλληλεγγύης με τους εισηγητές μας αλλά και τον Υπέροχο Όσκαρ που πάντα με υπομονή και αγάπη  δέχεται και ανταποκρίνεται στα χάδια των παιδιών.

Μπράβο στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν σε προγράμματα εκπαίδευσης κι ευαισθητοποίησης που στόχο έχουν την καλλιέργεια πραγματικών Αξιών Ζωής στα παιδιά που θα αποτελέσουν την αυριανή κοινωνία μας.

Μπράβο στο Δήμο Μαλεβιζίου και την αρμόδια Αντιδήμαρχο για θέματα διαχείρισης Αδέσποτων κ. Λυρώνη Χρύσα που προωθεί σχετικά προγράμματα ευαισθητοποίησης στα σχολεία του Δήμου αρμοδιότητας της.

Εκπαιδευτικοί που θέλουν να πραγματοποιηθεί το αναφερόμενο πρόγραμμα στο σχολείο τους μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ.Παπαδακη Χρυσούλα στο τηλ.  6978191569.

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *