Συνεδρίασε η Πενταμελής Επιτροπή για θέματα του Κυνοκομείου του Δήμου Ηρακλείου

Συνεδρίασε η Πενταμελής Επιτροπή για θέματα του Κυνοκομείου του Δήμου Ηρακλείου

“Μαζί με τις Φιλοζωικές και με τους Δημότες πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν”, τόνισε η Μ. Καναβάκη

Η συνεδρίαση της Πενταμελούς Επιτροπής για τα θέματα του Κυνοκομείου του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 15 Ιουλίου στη Λότζια. Στη συνεδρίαση της Επιτροπής συμμετείχαν Διοικητικοί και Μέλη των Φιλοζωικών Σωματείων του Ηρακλείου  που την απαρτίζουν, παρουσία της Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Μαρίας Καναβάκη.
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης έγινε εκτενής αναφορά στις δαπάνες αλλά και στις δράσεις που ήδη έχουν γίνει αναφορικά με τα αδέσποτα, καθώς και στο νέο χρονοδιάγραμμα δράσεων.
Παράλληλα έγινε αναφορά στο Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης Αδέσποτων, που οργανώνεται και στο οποίο θα συμμετέχουν φορείς και εκπρόσωποι του Δήμου Ηρακλείου.
Στη συνεδρίαση της Πενταμελούς Επιτροπής συζητήθηκαν θέματα της καθημερινότητας και αιτήματα ενώ όπως επεσήμανε η Αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη: «η Δημοτική Αρχή έχει τη βούληση να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην πόλη. Μαζί με τις Φιλοζωικές και με τους Δημότες πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Το νέο Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης για τα Αδέσποτα εκτιμούμε πως θα βοηθήσει ουσιαστικά!».

 

https://www.cretalive.gr/kriti/synedriase-i-pentamelis-epitropi-gia-themata-toy-kynokomeioy-toy-dimoy-irakleioy?fbclid=IwAR3R6xNtvWGP13NxHNEsbaQXFiLiMYCxbGksfvKSnxpzkP9nuSrlNvQN2Pg

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *