Πραγματοποιήθηκε χθές 4/4/15 με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή εκατοντάδων Ηρακλειώτων η εκδήλωση ενημέρωσης για τα ζώα.

Συμμετέχοντες ηταν ο Δήμος Ηρακλείου που με την αιγίδα του πραγματοποιήθηκε το event, δια του Αντιδήμαρχου κ.Ινιωτάκη Πέτρου που αναφέρθηκε στο έργο του δήμου και τα αποτελέσματα της ομάδας του κυνοκομείου Ηρακλείου, οι φιλοζωικές οργανώσεις και ο κτηνίατρος κ.Σουρανάκης που αναφέρθηκε στον πραγματικά υπεύθυνο κηδεμόνα ζώου.

Μίλησε επίσης ψυχολόγος για την επίδραση των ζώων στην συμπεριφορά των παιδιών άρα και των εκκολαπτόμενων αυριανών κοινωνιών, παρουσιάστηκε η Faidra’s grooming με δεκάδες υπέροχα κουρεμένα σκυλάκια που έκαναν πασαρέλα πάνω στην εξέδρα με δεκάδες χάδια μικρών θαμώνων, αλλά και σκυλάκια με ειδικές ανάγκες (τυφλά, ανάπηρα, κουφά) που σε τίποτα δεν υπολείπονται των άλλων, παρά μόνο αγάπη και προσφορά θετικών συναισθημάτων έχουν να προσφέρουν, χορός απο την ομάδα της Ντίνας Βασιλάκη και τόσα άλλα που μας κράτησαν ζωηρό το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και ευχόμαστε αυτη να ήταν μια καλή ευκαιρία για ενημέρωση των πολιτών για το πως τα ζώα συμμετέχουν θετικά και ενεργά στη ζωή μας προκειμένου να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Ενεργοποιώντας την αλληλεγγύη και το σεβασμό προς κάθε βιολογικό μας έταιρο και κάθε είδους ΖΩΗ.

Η εκπρόσωπος της ΖΩΦΟΡΟΥ, Βασιλική μιλάει επί σκηνής
Από τη πασαρέλα της εκδήλωσης
Οι εθελοντές της ΖΩΦΟΡΟΥ
Το stand της ΖΩΦΟΡΟΣ με εθελοντές
Από τη πασαρέλα της εκδήλωσης
Η Βασιλική στη σκηνή, με αφίσα “εγκατέλειψης” στο background
Η Τιτίκα κάνει τη βόλτα της
Από τη πασαρέλα της εκδήλωσης

H ΖΩΦΟΡΟΣ με τον Λουκά επί σκηνής

o Κτηνίατρος Κος Σουρανάκης επι σκηνής

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *