Την 8η Ιουνίου 29 μαθητές της Δ τάξης του 31ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου εκπαιδεύτηκαν με το βιωματικό- διαδραστικό πρόγραμμα” Ενσυναισθηση και Ζώα” της Ομάδας ΖΩΦΟΡΟΣ που εγκρίνεται από το ΙΕΠ για την σχολική χρονιά 2022-2023 για όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας!
.
Μετά από την πρόσκληση της  Εκπαιδευτικού κ.Κατερίνας Φουντουλακη επισκεφθήκαμε το Δημοτικό σχολείο με τις 2 εθελόντριες εκπαιδεύτριες της ΖΩΦΟΡΟΣ κα Χρυσούλα Παπαδάκη, που πάντα ακούραστα όποτε της ζητηθεί είναι εκεί για τους Μαθητές και τη ΖΩΦΟΡΟ, μαζί με την εκπαιδευτικό κα Ραχωνη Βασιλική, που ευελπιστούμε να πάρουμε έγκριση από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου ώστε να εκπαιδεύει τα παιδιά του Δημοτικού για όλα τα σχολεία του Ηρακλείου.
.
Όλα τα  παιδιά με ενσυναισθηση κ ενδιαφέρον, παρακολουθήσαν το πρόγραμμα ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ & ΖΩΑ ,παρουσία των εκπαιδευτικών κας Κ.Φουντουλακη και Χαλκιαδάκη Ανθής αλλά και της πανέμορφης συνεργάσιμης σκυλίτσας Τιτικας!
.
Μακάρι και άλλα παιδιά και άλλα σχολεία να μπουν στην διαδικασία αυτής της βιωματικής- διαδραστικής εμπειρίας Αξιών Ζωής για μια..καλύτερη αυριανή κοινωνία!
Ευχαριστούμε από καρδιάς  την Δντρια του Σχολειου κ Μαρια Φουντουλακη ,τις εκπαιδευτικούς ,το Σχολείο, τα παιδιά ,τις εθελόντριες μας και ..την Τιτικα!
.
ΖΩΦΟΡΟΣ πολιτισμός-περιβαλλον-ζωοφιλια

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *