🔵Ένα Οφειλόμενο Ευχαριστώ Εκ Μέρους της ΠΦΠΟ Στον Απελθόντα Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ Στρατηγό #Μιχάλη #Καραμαλάκη
🔵Μαζί πριν δέκα κ πλέον χρόνια ανοίξαμε πρωτόγνωρους δρόμους στην ΕΛ.ΑΣ Κρήτης ,μια νέα εποχή στις σχέσεις ΕΛ.ΑΣ και Φιλόζωων Πολιτών και Φορέων , που μέχρι τότε ήταν ανύπαρκτες και στη Κρήτη και πανελλαδικά ,που αργότερα ανεβαίνοντας την ιεραρχία της ΕΛ.ΑΣ επεκτάθηκαν και αλλού.
🔵Γι αυτό η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και τα στελέχη της θεωρούν υποχρέωσή τους να τον ευχαριστήσουν δημόσια .
🔵Ο Μιχάλης Καραμαλάκης επί σειρά ετών, από την περίοδο που ήταν Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου , μετέπειτα Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης , αργότερα Γενικός Διευθυντής Β. Ελλάδας έως και την ανώτατη θέση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ ήταν πάντα δίπλα μας ,στήριζε κάθε προσπάθεια που σκοπό είχε την αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών των αστυνομικών , αυστηρός προς τους συναδελφους του που δεν έπρατταν με την προσήκουσα επιμέλεια στις υποθέσεις κακοποίησης ζώων ,παρέμβαινε ο ίδιος σε ιδιαίτερα ειδεχθείς περιπτώσεις όταν ο ίδιος το έκρινε,.
🔵Προσιτός και ανοικτός σε προτάσεις , που στόχευαν στην μεγαλύτερη ενεργοποίηση των αστυνομικών στην επιμόρφωσή τους στη νομοθεσίας γύρω απο τα ζώα αλλά και την ευαισθητοποίησή τους μέσα από εγκυκλίους ,σεμινάρια κοκ .
🔵Με τη συνεργασία και την στήριξή του ανοίξαμε πριν 10 χρονια περίπου ξεκινώντας απο την Κρήτη μια νέα εποχή στις σχέσεις ΕΛ.ΑΣ και Φιλόζωων Πολιτών και Φορέων και δρόμους, που μέχρι τότε ήταν ανύπαρκτες .
🔵Μέσα από συνεχείς ημερίδες , συναντήσεις , συνεργασίες εκδηλώσεις , παρεμβάσεις του κάθε είδους κατορθώσαμε τα αστυνομικά τμήματα όλων των νομών της Κρήτης και αργότερα και πολλά άλλα να αντιμετωπίζουν γρήγορα, ευέλικτα , σύννομα και αρκετές φορές και με ενσυναίσθηση τις περιπτώσεις κακοποίησης ζώων και να κάνουν την διαφορά με τις άλλες αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας .
🔵Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη αυτή προσφορά του προς τα ζώα και ελπίζουμε ,ότι ο νέος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Στρατηγός Κωνσταντίνος Σκούμας θα ακολουθήσει το παράδειγμά του .
Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
Στη φωτογραφία σε ημερίδα ΕΛ.ΑΣ και ΠΦΠΟ στην Θεσσαλονίκη το 2016.

  Απο τα σεμιναρια της ΠΦΠΟ στην Αστυνομικη Δνση Ηρακλειου

Απο τη βραβευση των Αστυνομικων στο Υπ Μεταφορων

 

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *