Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων 4 Απριλίου.
Για να δεις ένα μέλλον χωρίς αδέσποτα, παιδεία και στειρώσεις είναι τα 2 κλειδιά.
Οι εθελοντές μας χώρισαν σήμερα τις δυνάμεις τους, μεταξύ της φροντίδας ζώων στο καταφύγιο, επισκέψεις σε 3 διαφορετικά σχολεία της πόλης του Ηρακλείου και TNR project (trap-neuter-return). Με χαρά λάβαμε προσκλήσεις από πολλά ακόμη σχολεία και ελπίζουμε να μπορέσουμε να τα επισκεφτούμε όλα στο μέλλον.
Φυσικά σήμερα τα μεγάλα αστέρια ήταν οι γούνινοι βοηθοί μας: Oscar (ο αθώος γίγαντας), Charlot (η πιο ήρεμη γάτα στον κόσμο), Nero (το 3ποδο αγόρι θαύμα μας) και ο Manou (ο άγγελος).
Με τόση χαρά συνεργαστήκαμε με την φιλοζωική οργάνωση Ζωφόρος από το Ηράκλειο για την παρουσίαση στα δημοτικά σχολεία 25 και 27 Ηρακλείου, την κτηνίατρο Danae Markaki που έχει βαθιά αγάπη για τα αδέσποτα, για την παρουσίαση στο 2ο δημοτικό σχολείο Βουτών και με το pivate νηπιαγωγείο Παραμηθένιο Ντάσος.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Giorgos Piperakis τον κτηνίατρο μας, που μας παραχώρησε εκπαιδευτικά φυλλάδια, boomarks και παιδικές ζωγραφιές για την ημέρα, σε συνεργασία με τον οργανισμό ευζωίας ζώων Serius από το Ηράκλειο και Helenic κτηνιατρείο.
Όλοι βλέπουμε και βιώνουμε τόσα δεινά στους δρόμους καθημερινά. Για σήμερα θέλουμε απλά να κρατήσουμε αυτές τις ελπιδοφόρες εικόνες από τα χαρούμενα χαμογελαστά παιδικά πρόσωπα που επισκεφτήκαμε, με την ευχή, αυτή η μέρα θα είναι περιττή στο μέλλον. Με την ευχή να μην υπάρχουν άλλα αδέσποτα.
.
.
GOUVES ANIMAL SHELTER

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *