Εκτάκτως και άνευ προειδοποιήσεως μετέβη στο ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ Ηρακλείου  η Αντιδήμαρχος κ Καναβάκη νέα υπεύθυνη για τη διαχείριση των αδέσποτων στο Δήμο Ηρακλείου μαζί με την επικεφαλής της 5μελούς επιτροπής και Υπεύθυνη Εθελοντισμού & Πολιτισμού του Δήμου μας κ.Ευη Μαρτιμιανάκη ,ενόψει των νέων καθηκόντων τους προκειμένου ιδίοις ομμασι να διαπιστώσουν τυχόν ελλείψεις στη λειτουργικότητα του χώρου.

Το ενδιαφέρον συνδυασμένο με την αποτελεσματικότητα των δύο κυριών δίνουν στη φιλοζωική κοινότητα αισιοδοξία ότι τα πράγματα για τυχόν ελλείψεις & προβλήματα στη λειτουργία του χώρου ,θα επανέλθουν στην πρότυπη κατάσταση που κάποτε υπήρξε στη διαχείριση του,με αποτελέσματα που φαίνονταν σε Δήμο ,Ζώα & Πολίτες.

Η Ηγεσία πάντα είναι αυτή που δίνει τις γραμμές και τα αποτελέσματα σε δομές της Πολιτείας που εξαρτώνται από την πολιτική βούληση ,την εφαρμογή νόμων αλλά και την Ευαισθησία για ένα τόσο εύθραυστο τομέα που είναι η ίδια η …ΖΩΗ.!

Οι κ.κ. Καναβάκη & Μαρτιμιανάκη ενημερώθηκαν ,αντάλλαξαν απόψεις με το Προσωπικό του Κυνοκομείου ,δόθηκαν οδηγίες & εισακούσθηκαν οι προτάσεις εκατέρωθεν. Σίγουρα διαπιστώθηκαν σημεία που χρήζουν παρέμβασης στο ίδιο το κτηνιατρείο & στους χώρους διαβίωσης των ζώων κλπ.

Αναμένουμε τα καλύτερα μετά από αυτές τις εξελίξεις αλλαγής Ηγεσίας στη Διαχείριση των Αδέσποτων που αποτελεί ένα ευαίσθητο θέμα πολιτισμού και ενσυναισθησης  για την κοινωνία μας.

 

ΖΩΦΟΡΟΣ πολιτισμός περιβάλλον ζωοφιλία

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *