ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ μετα και το εγκλημα του φερομενου ως δραστη στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ!!!!
Με επιστημονικές εξηγήσεις για το θέμα, ο καθ ομολογία εγκληματίας πραγματοποίησε την πράξη ενώ βρίσκονται σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. «Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ. Όλα αυτά που έκανε δείχνουν ότι είναι αδίστακτος αναφέρουν ειδικοι.
Όλη η πράξη δείχνει έντονα ψυχοπαθητικά στοιχεία.
Τα στατιστικά στοιχεία τα οποία υπάρχουν για το θέμα ΣΥΣΧΕΤΙΣΗΣ της ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ συμπεριφορά των ανθρώπων ,καταδεικνύουν ξεκάθαρα πως :
«Η κακοποίηση ζώου είναι η κορυφή του παγόβουνου στην εγκληματικότητα»
Με την «κορυφή του παγόβουνου» ,κάτω από το οποίο κρύβονται κι άλλου είδους εγκληματικές συμπεριφορές, όπως η κακοποίηση ηλικιωμένων, παιδιών την ενδοοικογενειακή βία, μοιάζει στην πράξη κάθε εγκληματική ανθρώπινη δράση .
Εδώ στο έγκλημα του 32χρονου ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ξεκάθαρα αυτή η οπτική που έχει αποδειχτεί από τα στοιχεία και των ειδικών αστυνομικών του Λος Αντζελες όπως αυτά κατεγράφησαν στο σεμινάριο στην ΓΑΔΑ πριν μερικά χρόνια.
Η κακοποίηση των ζώων δεν αποτελεί μια εγκληματική συμπεριφορά της σύγχρονης μόνο εποχής. Είναι φαινόμενο διαχρονικό και σύνηθες, απέναντι στο οποίο οι οργανωμένες κρατικές οντότητες και οι ανθρώπινες κοινωνίες καθυστέρησαν πολύ και μάλλον αδικαιολόγητα, να αντιδράσουν.
ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ,ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΟΥΝ
Όπως, δυστυχώς, καθυστέρησαν να αντιληφθούν και για την υφιστάμενη συνάφεια μεταξύ της κακοποίησης των ζώων και της βίας που εκδηλώνεται σε βάρος παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων
Σύμφωνα δε με τις επισημάνσεις του Αστυνομικού Δντη Ηρακλείου Κρήτης κ. Χρυσάκη που είναι ο δημιουργός του βιβλίου ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ status ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ENNOMH TAΞΗ https://pfpo.gr/ena-vivlio-diaforetiko-apo-ta-alla-to-nomiko-status-ton-zoon-stin-elliniki-ennomi-taksi-tou-astynomikou-diefthynti-irakleiou-k-n-chrysaki/οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι η κακοποίηση ζώων δεν είναι απλά το αποτέλεσμα μιας ρωγμής στην προσωπικότητα ενός ατόμου, αλλά και σύμπτωμα μιας βαθιάς διαταραγμένης οικογένειας.
«Εύκολα, λοιπόν, κατανοούμε ότι η κακοποίηση ζώων είναι συνήθως η κορυφή ενός παγόβουνου και η πρώτη ένδειξη ενός επικίνδυνου ατόμου που αποτελεί απειλή για το άμεσο οικογενειακό και κοινωνικό του περιβάλλον».
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ μετα και το έγκλημα του φερομένου ως δράστη στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ!!!!Η πράξη το επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά περίτρανα ότι είναι πια ΑΝΑΓΚΑΙΟ!
ΖΩΦΟΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ www.zophoros.gr
Ιδρυτικο Μελος της Πανελλαδικης Φιλοζωικης Περιβαλλοντικής Ομοσπονδιας www.pfpo.gr

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *