Το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree®   συνεχίζεται με ανανεωμένη μορφή και έμφαση στην Υπεύθυνη Ιδιοκτησία             

 

Με ιδιαίτερη χαρά η Mars Hellas ανακοινώνει τη συνέχιση της στήριξης του θεσμού της υιοθεσίας σκύλων χωρίς στέγη μέσω του ανασχεδιασμένου Προγράμματος  Υιοθεσίας Pedigree®  το οποίο προσφέρει στον ανάδοχο ένα ολοκληρωμένο πακέτο διατροφής, φροντίδας και επιστημονικών συμβουλών.

Συγκεκριμένα, για κάθε υιοθεσία σκύλου που γίνεται μέσω μίας εκ των 47 φιλοζωικών οργανώσεων που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® σε όλη την Ελλάδα, ο νέος ιδιοκτήτης λαμβάνει χωρίς καμία χρέωση το κουτί καλοσωρίσματος Pedigree®. Πρόκειται για μια συσκευασία δώρου που εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα για το ξεκίνημα της καινούργιας ζωής του σκύλου πάνω σε σωστές βάσεις. Περιλαμβάνει προϊόντα διατροφής και οδοντικής φροντίδας Pedigree®  όπως επίσης και ένα πλούσιο υποστηρικτικό υλικό που θα βοηθήσει τους νέους αναδόχους να κατανοήσουν καλύτερα τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο νέο κατοικίδιο τους.

Με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση και ευκολία του αναδόχου, η αποστολή του πακέτου θα γίνεται στη διεύθυνση κατοικίας που δηλώνει στη φόρμα υιοθεσίας, η οποία θα αναρτηθεί στη σελίδα www.pedigree.gr από 17/4/2017.

Το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree ξεκίνησε στα τέλη του 2010 και στη διάρκεια των έξι  και πλέον χρόνων εφαρμογής του έχει γίνει δεκτό με ιδιαίτερη θέρμη από τη ζωοφιλική κοινότητα, έχοντας συμβάλει στην εξεύρεση στέγης για  πάνω από 3.700 σκύλους που φιλοξενούνταν σε καταφύγια όλης της χώρας.

Χαιρετίζοντας την έναρξη της ανανεωμένης μορφής του προγράμματος, η κυρία Χριστίνα Γιαπιτζάκη, Senior Brand Manager Petcare δήλωσε: «Με αίσθημα ικανοποίησης για την ευρεία αποδοχή του προγράμματος, αλλά και ευθύνης για την περαιτέρω ενδυνάμωση της προσπάθειάς μας για μείωση του φαινομένου της εγκατάλειψης σκύλων, εμπλουτίσαμε το περιεχόμενο του πακέτου υποστήριξης της υιοθεσίας εντάσσοντας οδηγίες για την υπεύθυνη ιδιοκτησία και προϊόντα για την πληρέστερη καθημερινή φροντίδα του σκύλου. Παράλληλα, θα ενισχύσουμε περαιτέρω τους δεσμούς μας με τις φιλοζωικές οργανώσεις, στηρίζοντας με ουσιαστικό τρόπο το πολύτιμο έργο που επιτελούν υπό δύσκολες συνθήκες».

Το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree®   αποτελεί μέρος της πολιτικής για την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα που εφαρμόζει η Mars Hellas.

Αν θέλετε να δείτε ζωάκια προς ΥΙΟΘΕΣΊΑ μπορείτε να μπείτε εδω:https://www.facebook.com/KYNOKOMEIO-HRAKLEIOY-XARISTE-TOYS-ENA-SPITI-112541418622/?fref=ts

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *