Μια δράση εθελοντισμού με επίκεντρο τα αδέσποτα ζώα, έλαβε χώρα σήμερα Τετάρτη 28/6 από το πρωί έως το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίτσας στον Μασταμπά. Εθελοντές από φιλοζωικές ομάδες της πόλης (“ΖΩΦΟΦΟΣ” και “Σείριος“) και μέλη συλλογικοτήτων, συγκέντρωσαν τρόφιμα για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, καθώς και φάρμακα που θα κατευθυνθούν όπου υπάρχει ανάγκη.

Η ανταπόκριση των φιλόζωων ήταν θερμή και αρκετοί ήταν εκείνοι που συνέδραμαν οικονομικά είτε βάζοντας χρήματα στον κουμπαρά είτε αποκτώντας τα καλόγουστα T-shirts και τις κούπες που διατίθενται για εθελοντικούς σκοπούς.

Μιλώντας στη Νέα Ματιά η πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας “Σείριος” Έλλη Κοκκάλη, ευχαρίστηκε τον κόσμο του Μασταμπά και τους εθελοντές που αγκάλιασαν τη δράση, προσκαλώντας όσους επιθυμούν να φροντίσουν ζώα που βρίσκονται σε ανάγκη να απευθυνθούν είτε στο δημοτικό κυνοκομείο είτε στις εθελοντικές οργανώσεις.

Από τη μεριά της η Ευγενία Σανιδά, μέλος της συλλογικότητας του Μασταμπά, μίλησε για την αξία του εθελοντισμού σε όλες τις μορφές του είτε πρόκεται για τα ζώα είτε για το πράσινο, προς όφελος του γενικού συνόλου και της λετουργίας της πόλης.

πηγη : https://neamatia.gr/oi-irakleiotes-agkaliasan-ta-adespot/

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *