Σε αυτή την επισφαλή για ενα ΤΥΦΛΟ γατάκι κατάσταση το βρήκαν οι εθελοντές της ΖΩΦΟΡΟΣ πριν 7 μήνες.

Πρίν 7 μήνες ειδοποιήθηκαν οι εθελοντές της ΖΩΦΟΡΟΣ για ένα τυφλό γατάκι που κυκλοφορεί σε περιοχή του Ηρακλείου.Πήγαν η Ρία και η Χρυσούλα να διαπιστώσουν την πραγματικότητα.Όντως το γατί φιλικό ευτυχώς μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο που διαπιστώνει την πλήρη τυφλότητα του από το ένα μάτι κ από το άλλο ελάχιστη όραση τόση όση να ΜΗΝ του επιτρέπει να κινείται ‘άνετα στους αφιλόξενους για αδέσποτα δρόμους του Ηρακλείου.!

,Μετά από επτάμηνη κτηνιατρική αγωγή κ φιλοξενία από τους εθελοντές αλλά παράλληλα μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί το κατάλληλο σπιτικό με τους κατάλληλους ανθρώπους …ανακαλύπτουμε την Σάντυ και την οικογένεια της στη Γερμανία!

Πως θα επωμιστούν εθελοντές ,που έχουν κι άλλα δεκάδες περιστατικά να καλύψουν με δικά τους έξοδα, το θέμα της μεταφοράς του μικρού γατιού στη Γερμανία;

Εκεί βρίσκεται όπως πάντα στο πλευρό μας η SKY EXPRESS η Aεροπορική Εταιρεία https://www.skyexpress.gr/ με το ανοικτό κοινωνικό πρόσωπο κ την πάντα μεγάλη διάθεση να υποστηρίξει κάθε προσπάθεια πολιτισμού κ ανθρωπιάς.

Λιγο πριν μπουμε στο αεροπλάνο της SKY EXPRESS

Καλύπτοντας όλα τα έξοδα γατούλας και εθελόντριας μεταβήκαμε και γυρίσαμε από Ηράκλειο Αθήνα Ηράκλειο απαλλαγμένοι από το βάρος και αυτών των εξόδων .Τους ευχαριστούμε ΠΟΛΥ γι αυτο!

στο αεροδρόμιο αναμένοντας την πτήση μας

Φτάνουμε αισίως στη Γερμανία με τους ”δικούς της ανθρώπους” να μας περιμένουν εναγωνίως προκειμένου να παραλάβουν τη γατούλα ”Κέλυ” & να μας πάνε στο σπίτι τους με αγάπη, δείχνοντας μας με υπερηφάνεια το χώρο που της ετοίμασαν ,το χώρο που θα κοιμάται ,το δικό της σπιτικό!..

τοποθέτησαν ειδικό πλέγμα στο μπαλκόνι τους για να παίζει ασφαλώς η μικρή τους!
ετοίμασαν ειδικά παιχνίδια κ σημεία που θα ξεκουράζεται κ θα παίζει
και..φυσικά χαλάρωση στο κρεβάτι τους

Ξανά ευχαριστούμε την SKY EXPRESS & τους Εθελοντές που βοήθησαν στο HAPPY END αυτής της δύσκολης ελληνικής ιστορίας….

ΖΩΦΟΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Similar Posts

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *