ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Πανελλαδική, Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο), στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι στα ζώα, ανέλαβε την πρωτοβουλία και την ευθύνη για την δημιουργία οχτώ spots με τον τίτλο: STOP! Κοίταξε τα μάτια τους! Και στα Αγγλικά: STOPnow! Look into their eyes.  Το περιεχόμενο των spots αφορά τις κακοποιήσεις, τις εγκαταλείψεις, τις στειρώσεις τα λεγόμενα βαρελόσκυλα, τα άγρια ζώα.

 

Το περιεχόμενο των spots άπτεται επίσης και άλλων παραμέτρων σχετικών με τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης της ήμερης και άγριας ζωής.

 

Το εγχείρημα στηρίχτηκε αποκλειστικά σε εθελοντική βάση και τα γυρίσματα έγιναν σε χώρο που ευγενικά παραχώρησε η εταιρεία “ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Γεωργία Ζώη – Ευάγγελος Τσιρώνης”.

 

Τα κείμενα, πάνω στα θέματα που υποδείχτηκαν από την Π,Φ.Π.Ο, έχει γράψει η ηθοποιός και σεναριογράφος Αννα Αδριανού.

 

Σκηνοθέτης είναι ο Τάκης Ζερδεβάς, οπερατέρ είναι ο Παναγιώτης Τσάγκας, οι οποίοι προσέφεραν και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό.

 

Το μακιγιάζ επιμελήθηκαν επίσης εθελοντικά οι μακιγιέζ Αλιφέρη Έστερ, Κολάση Μαρία, Πέτροβα Αγγελική και Τζαβάρα Αναστασία από τη Σχολή Freddy Makeup Stage.

 

Στα γυρίσματα των spots, στα οποία και θα εμφανίζονται, έλαβαν μέρος, αφιλοκερδώς, οι ηθοποιοί: Άδριανού Άννα, Αλαφούζος Σωκράτης Ατζολετάκη Γωγώ, Ζώη Γεωργία, Κουνδουράκη Γιώτα,  Κουρεντή Μυριέλα, Λάγκος Κωνσταντίνος, Λούπη Υρώ, Μαρκοπούλου Πηνελόπη, Μιχαήλου Άννα, Σερέτη Νίκη, Τουμασάτου Μαριάννα, Τσάβαλου Κατερίνα, Φιλίνη Ελένη και Χατζηαργύρη Σάννυ Ελένη, οι ποδοσφαιριστές

 

 

Γιαννακόπουλος Στέλιος και Τζόρβας Αλέξανδρος, ο στιχουργός Ιατρόπουλος Δημήτρης και ο τραγουδιστής Κουρκούλης Νίκος.

 

Συντονιστής της όλης προσπάθειας από την Π.Φ.Π.Ο. ο Καφφές Πάνος.

 

Η Ομοσπονδία μας, ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς τους υπέροχους συντελεστές των spots, μαζί με τους οποίους θα καταβάλλει κάθε δυνατή  για να δημοσιοποιηθούν αυτά ευρέως, μέσω των εθνικών και τοπικών καναλιών αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Προς τον σκοπό αυτό, θα παραχωρηθεί από την Π.Φ.Π.Ο. και την ηθοποιό και σεναριογράφο Άννα Αδριανούσυνέντευξη τύπου στις 22 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 στο «Αγγέλων Βήμα» στο οποίο θα παραβρεθούν και οι περισσότεροι από τους συντελεστές, καθώς και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Η Πρόεδρος                        

Αναστασία Μπομπολάκη

 

Η Γραμματέας

Μαρία Χουστουλάκη

 

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *