Η καθημερινή βόλτα του σκύλου είναι απαραίτητη!
Είναι στην φύση του να εξερευνά, πρέπει να ασκείται και πρέπει να βγαίνει βόλτα τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα ακόμη και αν ζει σε σπίτι με κήπο!
Το λουρί στην βόλτα είναι νόμος! Κυρίως για την ασφάλεια του.
Μην ξεχνάς ότι ο σκύλος είναι ζώο και όσο εκπαιδευμένος και αν είναι το κακό θα συμβεί μία φορά. Μπορεί να δει έναν άλλο σκύλο και να τρέξει στον δρόμο, μπορεί να ρίξει κάποιον κάτω, μπορεί να επιτεθεί σε κάποιον άλλο σκύλο, μπορεί να προκαλέσει τροχαίο, μπορεί να φάει φόλα… Τα μπορεί είναι πολλά και εμείς ως κηδεμόνες είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τους τετράποδους φίλους μας.
Το να μαζεύεις τις ακαθαρσίες του σκύλου σου στην βόλτα είναι επίσης νόμος. Δεν έχει ούτε ‘μα’ούτε ‘μου’ ούτε γιατί. Είναι υποχρέωση όλων μας να διατηρούμε τους δημόσιους χώρους καθαρούς. Τέλος.
Και η βόλτα χωρίς λουρί ,το να μην μαζεύεις τις ακαθαρσίες του σκύλου σου στην βόλτα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο. Τελεία και παύλα!


Να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τον απολαυστικό Γιώργο Γιαννόπουλο για την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό μας σποτ!
Την υπέροχη τριάδα Λάουρα, Απόλλο, Πελαγία που έκλεψαν την παράσταση και την απίθανη μαμά τους Βάλια!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία Domenica Productions https://domenica.productions/ για το μοντάζ και την δημιουργία του τηλεοπτικού μας σποτ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης και τον Στάθη Νικολακόπουλο για την ηχογράφηση και την δημιουργία του ραδιοφωνικού μας σποτ.
Σενάριο, κείμενα, επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι το σποτ είναι κοινωνικό μήνυμα, δημιουργήθηκε χωρίς καμία επιβάρυνση για το σωματείο μας και οποιαδήποτε μετάδοση του από τα ΜΜΕ είναι δωρεάν!

ΖΩΦΟΡΟΣ Πολιτισμός- Περιβάλλον- Ζωοφιλία

Που ανήκουμε κ τι κανουμε: https://pfpo.gr/wp-content/uploads/2019/06/%CE%A0%CE%A6%CE%A0%CE%9F-%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5.pdf

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *